Om Ole’s El

Ole’s El har 25 års erfaring

Siden sept. 1994, har Ole’s El været med på sidelinjen hos vores trofaste kundeskare

Ole’s el er en mindre elektrikervirksomhed med base i Havndal. Vi servicerer fortrinsvis kunder i ca. 75 km radius fra Havndal. Vi kører dog også gerne længere, hvis du står med et projekt og har brug for vores hjælp. Hos Ole’s El er vi 2 faglærte elektrikere. Derved sikrer vi dig den erfaring og viden der skal til, for at du som kunde får den absolut bedste løsning til den bedste pris. Det er ligeså vigtigt for os som for jer, at vi hele tiden følger med i udviklingen. Derfor er vi konstant opdateret på de nyeste produkter og muligheder i branchen. Vores udgangspunkt for ethvert samarbejde, både med private og erhvervskunder er, at service og kvalitet er, og skal være, i højsædet. Vi lægger stor vægt på, at du får den bedste rådgivning omkring netop dit projekt. Vores kundegruppe dækker både private kunder, landbrug og små erhverv.
Ole's El i Havnstrup

Hos Ole’s El hjælper vi dig inden for følgende områder:

  • Elinstallation til private
  • Elinstallation til erhverv
  • Landbrugsinstallationer
  • Mobile anlæg
  • Varmepumper luft-til-luft
  • Alarm til private
  • Data- og teleløsninger

Sikkerhedsgodkendelse

Du skal være opmærksom på, at det meste el-arbejde skal udføres af en autoriseret el-installatør.

Se mere på sikkerhedsstyrelsens side

Når arbejdet udføres af en autoriseret elinstallatør er du sikret at love og regler overholdes. En autoriseret virksomhed skal godkendes hvert andet år.

Ulovlige elinstallationer kan øge risikoen for f.eks. brand, have indflydelse på huset værdi, have konsekvens i forhold til forsikring og erstatning. Se vores Sikkerhedsgodkendelses bevis her

Kontakt endelig el-installatøren inden du selv går i gang med jeres projekt. Ingen opgave er for lille eller for stor for os, og vi udarbejder selvfølgelig et tilbud, så du har overblik over prisen på netop dit projekt.

TEKNIQs garantiordning

Hvis du benytter dig af elvirksomheder, der er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, er du dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.